Ability Top Translations - Tjenester innen oversettelse, lokalisering, globalisering

Oversettelsesbyrå

Oversettelse og lokalisering av hjemmesider og programvare


 


Lokaliser din bedrift med våre tjenster innen oversettelse og flerspråklig innholdskontroll!

 

 

     Ability Top Translations er at av de aller første oversettelsesbyråer som er fullstendig Internettbasert. Våre konsulenter og oversettere oversetter alltid til morsmålet sitt, er fullstendig flytende i kildespråkene de oversetter fra, og har profesjonelle kvalifikasjoner innen mange forskjellige fagområder. Alle oversettelses-, lokaliserings- eller konsulentoppdrag utføres av en spesielt utvalgt gruppe for å sikre at resultatet, både språklig og teknisk, blir optimalt.

     Vårt nettverk av samarbeidspartnere er et stadig voksende virtuelt samfunn. Det omfatter hundrevis av frilansoversettere i alle verdens hjørner, og et team av lokaliserings- og globaliseringseksperter. Disse har spesiell kompetanse på redigering av grafikk, webdesign og webpublisering, internetthandel, reklame, plassering i søkemotorer, utvikling av programvare og internasjonalisering av tekniske og vitenskapelige tekster.

     Vårt mål for oversettelsesbyrået er at våre kunder får alle fordelene ved å jobbe med et internasjonalt nettverk, i stedet for enkeltstående frilansoversettere. Vårt prosjektsenter organiserer arbeidet for de oversetterne og konsulentene som er involvert i hvert prosjekt, og garanterer effektiv og fullstendig styring av selv de mest kompliserte oversettelses- og lokaliseringsprosjektene. Vi bruker de nyeste verktøyene for kvalitetskontroll, og kan derfor tilby tjenester av høyeste kvalitet til priser som er lavere enn hos de fleste andre oversettelsesbyråer og uavhengige oversettere.

     Ability Top Translations er deres ideelle samarbeidspartner for oversettelse av tekster og dokumenter, oversettelse av hjemmesider, lokalisering av programvare og globaliseringsrelatert konsulentvirksomhet. Om det er små oversettelser eller store lokaliseringsprosjekter, tilbyr vi fleksibilitet, effektivitet, lave omkostninger og en oppriktig kjærlighet til arbeidet vi gjør. Du kan trygt overlate alle former for språkoppgaver til våre eksperter innen oversettelse og lokalisering, og tre helt og holdent inn i den globale økonomien ved å erobre nye markeder og forbedre kommunikasjonen med deres samarbeidspartnere!

 

« Forrige side                                         Våre tjenester»

Oversettelsesbyrå: oversettelse- og lokaliseringstjenester

Valid HTML 4.01Valid CSS

Andre språkversjoner av hjemmesiden

Copyright © Ability Top Translations - Oversettelse- og lokaliseringstjenester

Sidekart | Andre oversettelsessider