Ability Top Translations - Oversættelse, lokalisering, globalisering

Om Ability

Oversættelse og lokalisering af websider og software


 


Lokalisering af Deres virksomhed med vores serviceydelser inden for oversættelse og håndtering af flersproget dokumentation !

 

 

     Ability Top Translations er et af de første oversættelsesbureauer, der er fuldt ud internetbaseret. Vi samarbejder med oversættere og sprogkonsulenter, der har målsproget som modersmål, er flydende i kildesproget, og som er i besiddelse af professionelle kvalifikationer i et bredt udvalg af fagområder. Alle  oversættelses-, lokaliserings- eller globaliseringsprojekter varetages af en specielt udvalgt arbejdsgruppe for at sikre optimale sproglige og tekniske resultater.

     Vores netværk af samarbejdspartnere er et stadigt voksende virtuelt fællesskab, som omfatter flere hundrede freelance oversættere fra hele verden og et team af lokaliserings- og globaliseringseksperter med specifikke kompetencer inden for diverse områder såsom grafisk design, webdesign og authoring, internetmarketing, promotion, placering på søgemaskiner, softwareudvikling og internationalisering af tekniske og videnskabelige tekster.

     Vores mission er, at tilbyde vores kunder alle fordele ved at samarbejde både med et internationalt netværk og den enkelte freelance oversætter. Vores projektafdeling organiserer og fordeler arbejdet mellem de oversættere og konsulenter, der tager del i det enkelte projekt, og sikrer således en komplet og effektiv styring af selv de mest komplicerede oversættelses- og lokaliseringsprojekter. Vi anvender de nyeste systemer inden for kvalitetskontrol og kan derfor tilbyde serviceydelser af høj kvalitet til priser, der er lavere end priserne hos de fleste andre oversættelsesbureauer og selvstændige oversættere.

     Ability Top Translations er Deres ideelle samarbejdspartner til oversættelse af tekster,  dokumenter og websidersoftwarelokalisering og globaliseringsrelateret konsulentvirksomhed. Både når det gælder mindre oversættelser eller store flersprogede lokaliseringsprojekter, kan vi tilbyde fleksibilitet, effektivitet, lave omkostninger og en ægte forkærlighed for vores arbejde. Overlad trygt alle former for sprogopgaver til vores team af eksperter inden for oversættelse og lokalisering og få adgang til den globale økonomi ved at erobre nye markeder og forbedre kommunikationen med Deres samarbejdspartnere !

 

« Forrige side                                         Vores serviceydelser »

Oversættelsesbureau: oversættelse og lokalisering

Valid HTML 4.01Valid CSS

Andre sprogversioner af denne sider

Copyright © Ability Top Translations - Oversættelse og lokalisering

Oversigt over oversættelse | Andre sider om oversættelse