Ability Top Translations - Oversættelse, lokalisering, globalisering

Oversættelse og konsulentvirksomhed

Oversættelse og lokalisering af websider og software


 


Lokalisering af Deres virksomhed med vores serviceydelser inden for oversættelse og håndtering af flersproget dokumentation !

 

 

     Vores virksomhedsstruktur som et fuldt ud internetbaseret oversættelsesbureau giver os mulighed for at samarbejde med et team af professionelle sprogfolk, og dermed kan vi tilbyde følgende serviceydelser:

 • OVERSÆTTELSE AF DOKUMENTER OG TEKSTER
  Vores system omfatter flere arbejdsfaser alt efter teksternes sværhedsgrad, og vi benytter os altid udelukkende af modersmålsoversættere og samarbejder også med specialiserede korrekturlæsere, eksperter i sprogrevision og konsulenter inden for marketing og kommunikation på udenlandske markeder. Vores mål for alle projekter er at producere et sprog og en stil, der passer til målgruppen og til det marked, som den oversatte tekst er tiltænkt. Vi ved, at forskellen mellem en simpel oversættelse af en tekst og en fuld tilpasning af tekstindholdet til målsproget er afgørende for at kunne opnå et vellykket budskab, og det er netop denne ekstra værdi, som vi kan tilbyde vores kunder i form af vores service inden for tekstoversættelse.
 • OVERSÆTTELSE OG LOKALISERING AF WEBSIDER
  Vi er i besiddelse af en specifik know-how inden for oversættelse og lokalisering af websider takket være vores team af professionelle folk med særlige kompetencer inden for webdesign og authoring, internet marketing, promotion og placering på søgemaskiner, webscripting, internationalisering og lokalisering af tekster på Internettet. Vi kan oversætte og lokalisere Deres webside ved at arbejde direkte online og uploade det færdige produkt på Deres server gennem ftp-program. Således modtager De et færdigt produkt, der fungerer optimalt og kan publiceres med det samme.
 • SOFTWARELOKALISERING
  Vi kan tilbyde softwarelokalisering af høj kvalitet, takket være et team af professionelle folk med speciale i internationalisering, lokalisering af tekster, marketing, reklame og programmering i de mest almindelige sprog.
 • KONSULENTVIRKSOMHED I FORBINDELSE MED GLOBALISERING
  Vi kan tilbyde løsninger inden for konsulentvirksomhed, som supplerer og integrerer vores serviceydelser inden for oversættelse og lokalisering af websider, idet De således kan fastsætte en strategi for en effektiv og målrettet online tilstedeværelse på det engelske eller italienske marked. Vores eksperter i internet marketing, globalisering og placering på søgemaskiner kan blive nøglen til Deres succes på de udenlandske markeder, som De ønsker at erobre eller at opnå en stærkere position på, gennem udførelse af markedsanalyser og detaljerede rapporter om markedets karakteristika og opdeling og gennem udførelse af reklamekampagner eller optimering af Deres websides placering.

     Vores netværk af lokale samarbejdspartnere, som tilsammen har et specifikt kendskab til næsten alle steder og sprog i verden, er en garanti for den høje kvalitet, som kun Ability Top Translations kan tilbyde Dem som Deres globaliseringspartner.

 

« Forrige side                                         Vores priser »

Oversættelsesbureau: oversættelse og lokalisering

Valid HTML 4.01Valid CSS

Andre sprogversioner af denne sider

Copyright © Ability Top Translations - Oversættelse og lokalisering

Oversigt over oversættelse | Andre sider om oversættelse