Ability Top Translations - Oversættelse, lokalisering, globalisering

Oversættelse og konsulentvirksomhed:
Udregning af priser

Oversættelse og lokalisering af websider og software


 


Lokalisering af Deres virksomhed med vores serviceydelser inden for oversættelse og håndtering af flersproget dokumentation !

 

 

     Vores udregning af priser på oversættelse er primært baseret på optælling af anslag (tegn + mellemrum) i kildeteksten. Dette er især fordelagtigt for kunderne, som således kun betaler for det udførte arbejde uafhængigt af sidelængde eller længden på de filer, der skal lokaliseres.

     Alle projekter inden for oversættelse eller lokalisering er dog forskellige og derfor skal hvert enkelt projekt vurderes selvstændigt med henblik på kompleksitet, så vi kan give et tilbud, der sikrer den bedst mulige kvalitet til konkurrencedygtige priser. Alle oversættelsesprojekter hos Ability gennemgår først oversættelse, en efterfølgende selvstændig teknisk revision og til slut en kvalitetskontrol , inden de leveres. Vores system er udviklet med henblik på at sikre et højt kvalitetsniveau på det færdige produkt, idet vi er klar over, at vores kunders mulighed for at opnå en succesfuld kommunikation afhænger direkte af vores resultater. Kontakt os for et tilbud og vi giver Dem gerne vores bedste tilbud på løsning af Deres projekt.

     Priser for tekstoversættelse udregnes på grundlag af antal anslag i kildeteksten med en grundpris pr. anslag og et minimumsbeløb på € 100 pr. projekt. Det betyder, at hvis det totale beløb efter optælling af antal anslag er mindre, betaler De alligevel mindst € 100. Er det større, betaler De det beløb, der svarer til antallet af anslag i teksten.

     Udregning af priser for lokalisering af websider er baseret på antal anslag i kildeteksten (både de synlige og dem i TitleTag, MetaTag, AltTag osv.) med en grundpris pr. anslag, et fast tillæg pr. webside på € 5 og et engangsbeløb på € 150 for projektstyring. Beløbet for projektstyring reduceres til € 50 pr. projekt, såfremt det totale beløb (optælling af anslag + antal sider) overstiger € 800.

     Udregning af priser for softwarelokalisering er baseret på antal anslag i kildeteksten med en grundpris pr. anslag. Her opkræves ligeledes et engangsbeløb på € 150 for projektstyring, som reduceres til € 50 pr. projekt, såfremt det totale beløb overstiger € 800.

     Priserne for konsulentvirksomhed (online markedsanalyse, analyse af konkurrence og markedsopdeling, registrering på diverse søgemaskiner og under forskellige kategorier) udregnes med udgangspunkt i marked, branche og hvilken serviceydelse der er tale om. Der er en minimumspris på € 250. Kontakt os for et tilbud og vi tager gerne en snak med Dem om Deres behov og giver Dem vores bedst mulige tilbud.

 

« Forrige side                                         Forespørgsel om tilbud »

Oversættelsesbureau: oversættelse og lokalisering

Valid HTML 4.01Valid CSS

Andre sprogversioner af denne sider

Copyright © Ability Top Translations - Oversættelse og lokalisering

Oversigt over oversættelse | Andre sider om oversættelse