Ability Top Translations - Kielenkäännös-, lokalisointi- ja globalisointipalvelut

Tarjouspyyntö:
kielenkäännös-, lokalisointi- ja globalisointipalvelut

Kielenkäännös ja lokalisointi


 


Lokalisoi yrityksesi käännöstoimistomme avulla!

 

 

     Ottakaa yhteyttä yksilöllistä tarjouspyyntöä varten ja informoikaa meitä käännös- tai lokalisointiprojektistanne tai konsultointitarpeistanne: annamme mielellämme parhaan tarjouksemme huolellisesti tutustuttuamme tarpeisiinne ja erittelyynne. Tavoitteemme on tarjota teille korkeinta mahdollista laatua kilpailukykyisimmillä hinnoilla.

     Täyttäkää alla oleva lomake antaen tietojanne mahdollisimman laajasti. Tiimimme jäsen ottaa teihin pian yhteyttä aiotusta projektista käytävää keskustelua varten. Asteriskilla (*) merkityt kentät ovat pakollisia, eikä lomaketta ole mahdollista lähettää ilman näitä pyydettyjä tietoja.

Huomatkaa, että talon sisäinen väkemme voi lukea ja vastata tarjouspyyntöihinne seuraavilla kielillä: englanti, ranska, espanja, italia ja venäjä. Olkaa hyvä ja täyttäkää lomake käyttäen jotain mainituista kielistä, ja valitkaa viimeisestä dropdown –menusta kieli, jolla toivotte saavanne vastauksen.

Tarjouspyyntö kielenkäännös- ja lokalisointipalveluistamme
Yhteystiedot
Yhtiö:
Nimi yhteydenottoa varten: *
Puhelin: *
E-mail: *
Maa: *
Olette...*
Olkaa hyvä ja valitkaa seuraavista vaihtoehdoista:
Tarjouspyyntö kielenkäännös- ja lokalisointipalveluista
Dati del progetto
Projektityyppi: *
Alkuperäinen kieli:
Kohde kieli/markkina:
translation and localization services
Lisätietoja projektista
Käännettävien sanojen/merkkien lukumäärä tekstissä, lokalisoitavan websivun URL, lokalisoitavan ohjelmiston erityisominaisuudet, erityiset toiveet... Mitä yksityiskohtaisemmat tiedot projektista lähetätte, sitä yksityiskohtaisemman tarjouksen voimme teille muokata.
requesting a quotation
Talon sisäinen henkilökuntamme voi lukea ja vastata tarjouspyyntöihinne seuraavilla kielillä: englanti, ranska, espanja, italia ja venäjä. Olkaa hyvä ja täyttäkää lomake käyttäen jotain mainituista kielistä, sekä valitkaa kieli, jolla toivotte saavanne vastauksen.
Jos valintaa ei ole suoritettu, vastaamme englanniksi.

translation and localization services
Tämän lomakkeen tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä levitetä tai välitetä kolmannelle osapuolelle. Tietoja käytetään ainoastaan tarjouskeskustelussa Ability Top Translations:in palveluista.

  
translation services

 

« Edellinen sivu                                         Yhteyden otot »

Käännöstoimisto: kielenkäännös- ja lokalisointipalvelut

Valid HTML 4.01Valid CSS

Copyright © Ability Top Translations - Kielenkäännös- ja lokalisointipalvelut

Käännöskartta | Muut käännöswebsivut