Ability Top Translations - Kielenkäännös-, lokalisointi- ja globalisointipalvelut

Käännöstoimisto

Kielenkäännös ja lokalisointi


 


Lokalisoi yrityksesi käännöstoimistomme avulla!

 

 

     Ability Top Translations on yksi ensimmäisistä täysin Internet-pohjaisista käännöstoimistoista tarjoten käännös-, lokalisointi- ja globalisointipalveluita. Tarjoamme kielenkääntäjiä ja konsultteja, jotka ovat syntyperäisiä kohdekielen puhujia, täydellisesti kaksikielisiä suhteessa lähdekieleen ja joilla on laaja-alainen ammattipätevyys. Jokainen käännös-, lokalisointi- tai globalisointikonsultointi projekti toteutetaan ja jaetaan valitun ryhmän kesken, jotta optimaaliset kielelliset ja tekniset tulokset saavutetaan.

     Käännöstoimistomme tehtävä on huolehtia asiakkaistamme kaikilla kansainvälisen verkoston tarjoamilla eduilla, laadulla, edullisilla ratkaisuilla, sekä täydellisellä projektin hoidolla, hinnoiltaan edullisemmin kuin suurin osa läntisistä toimistoista tai jopa yksityisistä kielenkääntäjistä. Koordinointikeskuksemme toimivat kosketusyhteytenä asiakkaidemme sekä projektissa toimivien kielenkääntäjiemme ja konsulttiemme välillä, mahdollistaen jopa kaikkein vaikeimmat lokalisointi- ja kansainvälistymistyöt.

     Ability Top Translations on ihanteellinen kumppaninne kääntämään dokumentteja, manuaaleja, teknisiä ja tieteellisiä tekstejä, kansainvälisyys- ja ohjelmistolokalisoinnissa, web –sivujen kääntämisessä ja lokalisoinnissa, kaikissa globalisointikonsultointi -tarpeissa: pienistä käännöksistä laajoihin monikielisiin lokalisointiprojekteihin tarjoamme joustavuutta, tehokkuutta, pieniä kustannuksia ja todellista intohimoa työhömme. Tule osaksi kansainvälistä taloutta valloittamalla uusia markkinoita ja parantamalla kommunikaatiota asiakkaiden kanssa kielenkäännös- ja lokalisointi palvelujemme avulla.

 

« Edellinen sivu                                         Palvelumme»

Käännöstoimisto: kielenkäännös- ja lokalisointipalvelut

Valid HTML 4.01Valid CSS

Copyright © Ability Top Translations - Kielenkäännös- ja lokalisointipalvelut

Käännöskartta | Muut käännöswebsivut