Ability Top Translations - Servizi di traduzione, localizzazione, globalizzazione

Yleiskatsaus kielenkäännös- ja lokalisointipalveluihin

tekstin käännös, web –sivun käännös, ohjelmistolokalisointi


 


Lokalisoi yrityksesi käännöstoimistomme avulla!

 

 

     Johtuen laajasta yhteistyökumppaniemme verkostosta ja täysin Internet-pohjaisesta struktuurista, olemme täysin valmiina tarjomaan huippulaatuisia palveluja seuraavilla alueilla:

 • TEKSTIEN JA DOKUMENTTIEN KÄÄNTÄMINEN
  Työskentelytapamme sisältää jatkuvia perättäisiä vaiheita riippuen lokalisoitavan tekstin vaikeusasteesta. Käytämme aina äidinkielisiä kääntäjiä mahdollisessa yhteistyössä alaan erikoistuneen tekstintarkastuseditoijan kanssa, oikolukijoita, sekä kyseisen alan markkinoinnin ja kommunikoinnin konsultoijia. Jokaisen projektin päämääränä on kehittää kieli ja tyyli, joka sopii käännettävän tekstin kohteena olevaan julkaisu- ja markkinointisektoriin. Yksinkertaisen tekstinkäännöksen ja täydellisen sisällön sovittamisen välinen ero määrittelee viestin tehokkuuden. Me ymmärrämme asian täysin, ja tämä on se erityinen arvo, jonka tarjoamme käännös- ja lokalisointiasiakkaillemme tekstinkäännös -palveluissamme.

 • WEB –SIVUJEN KÄÄNNÖS JA LOKALISOINTI
  Meillä on erityiskokemusta Web –sivujen kääntämisestä ja lokalisoinnista Web -suunnittelun ja -tekemisen, Internetmarkkinoinnin, -esittelyn ja -hakuohjelmasijoittamisen, Web –kirjoittamisen sekä Web –tekstien kansainvälistämisen ja lokalisoinnin kokeneiden ammattilaisten tiimin kanssa. Voimme kääntää ja lokalisoida Web –sivusi työskentelemällä riippumattomasti online –työasemallamme ja päivittämällä lopullisen työn suoraan palvelimellenne via ftp, antamalla teille työn, joka on valmis julkaistavaksi ja esittäväksi, täydennettynä ehjillä arkkitehtonisilla linkityksillä sivujen välillä, täydellisen toimivana.

 • OHJELMISTOLOKALISOINTI
  Tarjoamme laadukasta palvelua ohjelmistolokalisoinnissa, markkinoinnin ja julkisuuden ammattilaistiimin avulla, jolla on kokemusta kaikista yleisimmistä ohjelmointikielistä.

 • GLOBALISOINNIN KONSULTOINTIPALVELUT
  Tarjoamme konsultointipalvelujen paketin, joka täydentää Web –sivujen käännös- ja lokalisointipalvelujamme, mahdollistaen tehokkaan ja kohdennetun strategian online –olemassaolollenne sekä menestyksekkään kohtaamisenne globalisoinnin haasteen kanssa. Internet –markkinoinnin, globalisoinnin ja hakuohjelmasijoittamisen asiantuntijamme voivat olla etuoikeuttava pääsynne geo-kielisille markkinoille, joille aiotte suuntautua. He voivat analysoida ja tuottaa yksityiskohtaisia raportteja kohdemarkkinoiden luonteesta ja koostumuksesta, tai suorittaa lokalisoidun Web –sivunne esittelyä, rekisteröintiä ja levittämistä.

     Ainutlaatuinen paikallisten yhteistyökumppaniemme verkosto, jokaisella oman maantieteellisen ja kielellisen alueensa erityisosaamista, on laadukkaan palvelun takuu, jonka ainoastaan Ability Top Translations voi tarjota ollessaan ainoa globalisointikumppaninne.

 

« Edellinen sivu                                         Hintamme »

Käännöstoimisto: kielenkäännös- ja lokalisointipalvelut

Valid HTML 4.01Valid CSS

Copyright © Ability Top Translations - Kielenkäännös- ja lokalisointipalvelut

Käännöskartta | Muut käännöswebsivut